TELEFONISCH :

U kan ons bereiken op het gekende nummer 09 378 08 69.

Wij werken sinds 26 september'22 met een secretariaat. Dit vergt een heleboel reorganisatie alsook een ganse herprogrammering van het telefoonsysteem. Dit kan de nodig kinderziekten met zich meebrengen. Aldus graag uw begrip en geduld. Heeft u feedback mail dan even.

Graag de nodige telefoonhygiëne :

- Bel enkel voor 8.30 u. bij absolute noodzaak.
- Gelieve de middagpauze 12.15 - 13.30 u. zoveel mogelijk te respecteren. Wij hebben ook behoefte aan een momentje rust en eten op de middag.
- begin met te zeggen wie u bent !
- Als u belt bedenk vooraf goed wat uw vraag is en wat u wenst !

Als u bijv. telefonisch contact neemt voor een afspraak bedenk vooraf welke dagen of momenten passen voor u en welke niet.

Maak meteen duidelijk wat u wenst... een hoogdringende afspraak, een eerstvolgende afspraak, een afspraak voor één der volgende dagen. Bij wie wenst u te komen ? Waar (Hoeksken Evergem / Belzele ) wenst u op consultatie te komen.

Op termijn zullen we telefoonmomenten voorzien waarop uw arts direct bereikbaar is en waarop resultaten kunnen besproken worden.

Internet afspraken :

Zie de link bovenaan 'Consultaties / afspraken'

E-mail : 

E-mail wordt door ons enkel gebruikt voor administratieve redenen.

Gelieve aldus e-mail NIET te gebruiken om  dringende zaken aan te vragen of afspraken te regelen !!

Wij kunnen niet garanderen wanneer e-mails gaan gelezen of beantwoord worden. Soms belanden ze in de box"ongewenst" of gaan ze verloren in de forse hoeveelheid mails die binnenkomen. Beter steeds kort telefonisch overleggen als u iets correct wil regelen.

Het beantwoorden van mails moet vaak nog na een volle werkdag gebeuren en is aldus extra belastend en tijdrovend voor uw arts. Vandaar dat het vaak gemakkelijker is om even kortdurend te bellen, te overleggen gedurende de dag.

Het medium is eveneens niet geschikt om heen en weer te corresponderen over complexe situaties.

Ons algemeen E-mail adres is  : contact@medischhuis22.be

Voor specifieke vragen aan dokter De Block mailt u naar: hapraktijk@gmail.com